Kilian Water ApS

Ild og vand

Billede Rene

 

“Jeg brænder for vand. Vandet er en livsvigtig, smuk og gådefuld ressource som vi låner af naturen. Vi skal sørge for at give den tilbage i bedste stand.“

Rene Kilian

 

Jorden består af ca. 70 % vand, vores kroppe består af ca. 70% vand – vand er en helt basal del af os; man kan sige vi indgår i vandets kredsløb. Det er indlysende, at hvad vi gør med Jordens vand, gør vi med os selv. En stærk passion for miljøet fik mig i 1997 til at gå ind i vandbranchen og skabe mit eget firma, Kilian Water. Firmaet arbejdede med bæredygtig håndtering af både drikkevand, regnvand og spildevand. Siden 2005 er fokus rettet på spildevand, og det beplantede filter er med årene blevet vores speciale.

Jeg synes det er vildt spændende at vi hele tiden kan udvikle og optimere de beplantede filteranlæg. Det rensede vand er en ressource. Spildevand er ikke bare noget snavs vi skyller ud; det er vand som indeholder næringsstoffer. Det handler ikke kun om at vandet skal renses, men også om hvordan vi som mennesker lever med naturen og understøtter dens kredsløb.

Det beplantede filter er opbygget som et lille stykke natur i sig selv; det håndterer spildevandet lokalt, hvor det er produceret, og afleverer det tilbage til den lokale natur.

Vores vision

I Kilian Water ser vi som det ultimative mål, at spildevandsressourcen forbliver i det åbne land og at vand, næringsstoffer og energi udnyttes og går i kredsløb lokalt.

Dette bidrager vi ihærdigt og vedvarende til, gennem vores udvikling og salg af renseløsninger.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!