Det beplantede filter – designes til dig

 

Beplantet filteranlæg smukt integreret i haven

Beplantet filteranlæg smukt integreret i haven

Hvilke særlige udfordringer gør sig gældende for dig og dine spildevandsforhold ?

Rensekrav, afstandskrav, nedsivning eller udledning, varierende spildevandsmængder, økonomi…….der er mange hensyn i spil, når du skal vælge spildevandsrensning. Det beplantede filter er en meget fleksibel løsning, som kan designes efter dine behov.

Få overblik over dine muligheder gennem en uforpligtende snak med os. Sammen finder vi frem til den optimale løsning for din spildevandsrensning – både hvad angår økonomi og driftssikkerhed.

Kilian Water har gennem årene opnået bred viden og erfaring med det beplantede filter. På den baggrund har vi udviklet flere varianter af det beplantede filteranlæg, som hver især imødekommer særlige krav og forhold. Derfor kan vi  altid tilbyde dig en skræddersyet løsning særlig tilpasset dine udfordringer. Vi bygger spildevandsrensning til en husstand eller til en hel landsby, anlæg med nedsivning eller udledning, anlæg der tåler svingende belastning som for eksempel ved campingpladser og sommerhuse, og anlæg der kan rense forskellige typer spildevand.

På filmen her ses et eksempel på det lille kompakte anlæg, som kan rense spildevandet fra en husstand. Udført i beton-kar er modellen let at grave ned og tilslutte.

Se her de forskellige typer af det beplantede filteranlæg:

Det beplantede filter, standard

Det beplantede filter med aktiv beluftning

Det beplantede filter, Juelsminde-modellen

Det beplantede filter, Gudenå-modellen

Står du med påbud om at rense for fosfor ( P-krav) kan det beplantede filter klare dén udfordning ved at nedsive det rensede spildevand efterfølgende. Er nedsivning ikke muligt, kan et pilefordampningsanlæg være en rigtig god løsning, men der er også andre muligheder: Tre løsninger på fosforrensning

Du er heldig, hvis du har et godt fald i terræn på din grund, for så kan du bruge den geniale opfindelse som kaldes hævertpumpen. En anordning der kan “pumpe” spildevandet op i dit anlæg uden brug af strøm -en virkelig bæredygtig løsning både for miljøet og din pengepung !

Læs mere om hævertpumpen her

Kilian Water ApS er leverandør af Danmarks smukkeste spildevandsrensning. Vi leverer til autoriserede kloakmestre, som står for det overordnede kloakeringsprojekt. Det er din garanti for at arbejdet udføres lovligt og korrekt. Som bygherre skal du sikre dig at kloakmesteren er autoriseret; kommunen tjekker det ikke.

Del denne side...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone